Tuotekategoriat

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Yksityisyys on meille tärkeää ja tiedämme on sinulle tärkeää. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluja, joita varten meidän täytyy kerätä, tallentaa, käyttää ja luovuttaa erilaisia tietoja. Mutta älä huoli. Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi, pitää tiedot turvassa ja varmistaa tietosi ovat turvassa.

Tietosuojalausuntoon
Meidän tietosuojalausunnossa kerrotaan, miten keräämme, käytämme ja suojata tiedot. Sitä sovelletaan kaikissa liiketoiminnoissamme. Saatamme joutua päivittämään milloin tahansa, mutta jos teemme niin, laitamme päivitetyn version sivuillamme.

Mitä tietoja keräämme?
Tietojen tyyppiä keräämme riippuu siitä, miten käyttää tuotteita ja palveluja sekä kuinka suhtaudumme sinulle asiakkaana.

Kuinka voimme tallentaa tietoja?
Voimme tallentaa tietoja paperille tulostettuna tai sähköisessä muodossa, ja tallentaa sen varastoon laitokseen omistaa ja ylläpitää meidän tai omistaa ja ylläpitää myös palveluntarjoaja.
Käytämme yhdistelmää teknologiaratkaisuja, turvatarkastuksia ja sisäisiä prosesseja, jotka suojaavat myös tieto- ja verkkoja luvattomalta käytöltä ja luovuttaminen.

Kuinka voimme käyttää tietoja?
Voimme käyttää ja luovuttaa näitä tietoja monenlaisiin tarkoituksiin, kuten:
Hallinta: Omat tiedot auttavat meitä oikein hallita tuotteita ja palveluita tarjoamme sinulle ja ylläpitää ja päivittää tietomme.
Viestintä: Meidän täytyy pystyä kommunikoimaan sinun voidakseen tarjota sinulle tuotteita ja palveluja.
Parannukset: Jatkamme töitä paitsi ylläpitää ja parantaa tuotteiden ja palveluiden, mutta myös kehittää uusia tuotteita ja palveluita.
Suoramarkkinointi: Haluamme varmistaa, että ymmärrät kaikkia tuotteita, palveluita ja erikoistarjouksia, jotka kiinnostavat sinua.

Miten tai korjata henkilökohtaisia tietoja?
Varmistaa, että voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut, varmista, että henkilötietoja pidämme sinulle on tarkkoja, ajan tasalla ja täydelliset. Jos joku tieto muuttuu, voit käyttää yhteystiedot alla yhteyttä, jotta voimme harkita ja vastata pyyntöön.

Miten ottaa yhteyttä meihin
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojalausuntoa, lähetä sähköpostia osoitteeseen bingkuoret@hotmail.com.